Πέμπτη 19 Σεπ 2019
Όροι Χρήσης

Τα μαθήματα χορού γίνονται μέσω ιντερνετ χρησιμοποιόντας το σύστημα skype που είναι δωρεάν υπηρεσία βιντεοκλήσεων. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα μικρόφωνο, ηχεία, βιντεοκάμερα, και φυσικά σύνδεση ίντερνετ.

Τα μαθήματα γίνονται μόνο μετά από ραντεβού και θα πρέπει να παρευρίσκονται και οι δυο ενδιαφερόμενοι στο μάθημα.

Τα μαθήματα είναι χρονικής διάρκειας 50 λεπτών και γίνονται από καταξιωμένους χοροδιδασκάλους με πολυετή εμπειρία. Οι χορογραφίες προσαρμόζονται στις δυνατότητες σας και σύμφωνα με το ερωτηματολόγιο που έχετε συμπληρώσει στο χώρο μελών που εμφανίζεται μετά την πληρωμή σας.

 

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Οι πληρωμές γίνονται με κατάθεση στην τράπεζα ή μέσω πιστωτικής κάρτας χρησιμοποιώντας το διεθνές σύστημα συναλλαγών PayPal.

 

ΑΚΥΡΩΣΗ

Δεν γίνεται ακύρωση του προγράμματος, παρα μόνο να μεταφερθεί σε τρίτους ή να μεταφερθούν τα μαθήματα σε άλλη ημερομηνία.

 

ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΜΕΛΩΝ

Τα μέλη/μαθητές της σχολής μας έχουν πρόσβαση σε προσφορές από συνεργαζόμενες επιχειρήσεις και επαγγελματίες του στο χώρο του γάμου.

 
Να με θυμάσαι

Χορογραφία Γαμήλιου Χορού | Μαθήματα Χορού μέσω Ίντερνετ | Γαμήλιος Χορός Online | Ο πρώτος χορός | Σχολή Χορού για γαμήλιο χορό | Χορός ζευγαριού για γάμο

Website by Haroula.com