Πέμπτη 19 Σεπ 2019
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΜΕΛΛΟΝΥΜΦΟΥΣ
DJ - ΗΧΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΦΩΤΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Ολοκληρωμένη κάλυψη παντός τύπου εκδήλωσης με τη συνεργασία της B&K AUDIO AND LIGHTING.

Περισσότερα...
 
Μελοποιήστε και χορέψτε το δικό σας προσωπικό κομμάτι!

Με την υπηρεσία αυτή μπορούμε να μετατρέψουμε τους προσωπικούς ερωτικούς όρκους και αφιερώσεις σε μουσικό κομμάτι, σε ρυθμό και στυλ που εσείς επιθυμείτε (Waltz, Tango, Rumba swing κ.λ.π), έτσι ώστε την ημέρα του γάμου σας να ακούσετε και να χορέψετε το δικό σας  μοναδικό ερωτικό τραγούδι. Μια μοναδική αφιέρωση που μπορείτε να χαρίσετε ο ένας στον άλλον.

Περισσότερα...
 
Χορογραφία Γάμου

Ο gamiliosxoros.gr σε συνεργασία με την σχολή χορού Rhythm & Dance Academy δίνει την αρμόζουσα σημασία στον πρώτο χορό του γάμου διότι με τον χορό τους το ζευγάρι δείχνει και μεταδίδει, στους συγγενείς, φίλους, και καλεσμένους, την χαρά, συγκίνηση και ολοκλήρωση που αισθάνεται για ένα τόσο σημαντικό και σπουδαίο γεγόνός...
ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ


 
Μαθήματα χορών

Latin Χοροί (Rumba, cha cha cha, mambo, samba, rock&roll, salsa, bachata, merengue)
Ευρωπαϊκοί χοροί (Tango, Waltz, Foxtrot, V.Waltz)
Ελληνικοί Χοροί (παραδοσιακούς, Ζειμπέκικο, Χασαπικο, χασαποσερβικο κ.λ.π)

Περισσότερα...
 
Personal Training για το γάμο σας!

Είναι γεγονός πως η τελετή του γάμου πέρα από ένα μυστήριο, είναι και μια παράσταση (show) που δίνει το ζευγάρι, μπροστά σε ένα αρκετά μεγάλο κοινό και για τους περισσότερους αυτό συμβαίνει για πρώτη φορά!

Λογικό είναι λοιπόν να υπάρχει και το ανάλογο stress. Όταν όμως ξέρουμε ότι θα ανταπεξέλθουμε με ευκολία στις απαιτήσεις αυτής της παράστασης, το άγχος αυτό μειώνεται σημαντικά κι έτσι μπορούμε να απολαύσουμε τον ρόλο μας!
Περισσότερα...
 


Να με θυμάσαι

Χορογραφία Γαμήλιου Χορού | Μαθήματα Χορού μέσω Ίντερνετ | Γαμήλιος Χορός Online | Ο πρώτος χορός | Σχολή Χορού για γαμήλιο χορό | Χορός ζευγαριού για γάμο

Website by Haroula.com