Πέμπτη 19 Σεπ 2019
FAQs - Συχνές Ερωτήσεις
Πως συμμετέχουμε στα μαθήματα;

Τα μαθήματα μας γίνονται μέσω διαδικτύου, και λαμβάνουν χώρα σε πραγματικό χρόνο. Λόγω της online διδασκαλίας, τα μαθήματα μπορούν να γίνουν στο δικό σας χώρο, σε όποιο μέρος της Ελλάδας και αν βρίσκεστε.

Τι χρειάζομαι για να λάβω μέρος στα μαθήματα;

Μια web camera, ηχεία, και μικρόφωνο, και να "κατεβάσετε" και να εγκαταστήσετετε το δωρεάν λογισμικό Skype.

Πως κανονίζουμε τις ώρες μαθημάτων;

Θα πρέπει να έρθετε σε επαφή με συνεργάτη μας από την σχολή χορού Rhythm & Dance Academy στο 2104118414 - 6949201795 και να καθορίσετε το online ραντεβού σας. Τα μαθήματα μπορούν να πραγματοποιηθούν και τα Σαββατοκύριακα.

Πόσο δύσκολο είναι για κάποιον που δεν έχει ιδεα απο χορό να βγάλει μια χορογραφία?

Μην απογοητεύεστε, όλοι μπορούν να χορέψουν ακόμα και όσοι δεν έχουν καμία προηγούμενη εμπειρία πάνω στο χορό. Πολύ σημαντικό είναι να είστε χαλαροί και θετικοί και μαζί θα φτιάξουμε μια σειρά κινήσεων (χορογραφία) που θα έχει ένα φυσικό αποτέλεσμα επάνω σας.

Πόσο δύσκολη μπορεί να είναι μια χορογραφία;

Ο βαθμός δυσκολίας μιας χορογραφίας θα εξαρτηθεί από το πόσο μεγάλο χρονικό διάστημα έχουμε στην διάθεση μας, σε τι φυσική κατάσταση βρισκόμαστε και φυσικά από το τι φανταζόμαστε και θέλουμε να χορέψουμε χωρίς βέβαια να σημαίνει ότι μια απλή χορογραφία δεν θα μπορούσε να είναι εντυπωσιακή.

Πόσο καιρό πριν απο τον γάμο μπορεί κάποιος να πει οτι είναι καλά να ξεκινήσει χορό;

Σίγουρα θα ήταν καλύτερα αν αποφασίζατε να ξεκινήσετε 12 εβδομάδες πριν την γαμήλια τελετή.  Έτσι, θα είχαμε αρκετά ελεύθερο χρόνο να δουλέψουμε πάνω στην χορογραφία σας χωρίς να αγχωθούμε εάν χάσετε κάποιο τακτικό μάθημα. Κατ’ αυτόν τον τρόπο αποφεύγετε και τα απρόοπτα της τελευταίας στιγμής.
Αυτό πάλι δεν σημαίνει ότι άν ένα ζευγάρι απευθυνθεί σε μας ακόμα και 3 μέρες πριν τον γάμο θα του αρνηθούμε. Ακόμα και τότε θα μπορέσουμε να χορογραφήσουμε κάτι απλό και όμορφο..

Πόσα μαθήματα θα χρειαστεί να κάνει κάποιος για να μάθει μια χορογραφία;

Αυτό εξαρτάται απο πολλούς παράγοντες. Από το είδος χορού που θέλει να χορέψει ένα ζευγάρι, αν χρειάζεται να μάθει και άλλους χορούς πέρα τον γαμήλιο, όπως ένα ζειμπέκικο για τον γαμπρό ή ένα χασάπικο για την κουμπάρα με την νύφη κ.λ.π, τον βαθμό δυσκολίας μιας χορογραφίας την διάρκεια ενός μουσικού κομματιού (σε αυτήν την περίπτωση μπορούμε και να προσαρμόσουμε ένα μουσικό κομμάτι στα χρόνο που θέλουμε εμείς)

Πώς πρέπει να ειναι η ενδυμασία μας;

Η ενδυμασία όπως επίσης και τα υποδήματα πρέπει να είναι άνετα. Σε περίπτωση που η νύφη αντιμετωπίζει πρόβλημα στο περπάτημα της με τα νυφικά παπούτσια, τότε θα πρέπει αρχικά να μάθει την χορογραφία χρησιμοποιώντας άνετα παπούτσια και στην συνέχεια στα τελευταια μαθήματα να κάνει εξάσκηση με τα παπούτσια που θα χρησιμοποιήσει στον γάμο της ή με παρόμοια. Επίσης εάν το νυφικό έχει αποσπώμενο μεγάλο φουρό ή αν το φουρό αποτελείται απο τούλι ίσως να ήταν καλύτερα, εάν ειναι δυνατόν, να χρησιμοποιηθεί και στα τελευταία μαθήματα για να έχει το ζευγάρι την αίσθηση του φουρό καθώς χορεύουν.

Πόσο χώρο χρειαζόμαστε;

Συνήθως μια χορευτική πίστα σε μια δεξίωση είναι περίπου 4 Χ 5 m2. Δεν χρειάζεται να βρεθείτε σε ένα τοσο μεγάλο κενό χώρο αλλά να χρησιμοποιήσετε έναν άνετο χώρο για να κινηθείτε. Συμβουλή μας: Όταν τελειώσουμε με τα μαθήματα θα πρέπει να κανονίσετε να κάνετε μια φορά πρόβα στον χώρο της δεξίωσης.
Είναι σημαντικό να έχετε την αίσθηση του πραγματικού χώρου και να κινηθείτε βάσει του σχεδίου που έχετε θέσει όσον αφορά τα τραπέζια (που θα βρίσκεται ό κόσμος, ο DJ ή η μπάντα, το γαμήλιο τραπέζι, η είσοδος σας κ.λ.π). Αυτές ειναι βασικές λεπτομέρειες που θα αναλύσουμε και μαζί.

Τι τρόπους πληρωμής δέχεστε;

Μπορείτε να πληρώσετε με τους εξής τρόπους:

  • Με πιστωτική κάρτα μέσω του ασφαλούς περιβάλλοντος του Paypal
  • Με κατάθεση στην τράπεζα, στους λογαριασμούς που εμφανίζονται όταν κάνετε την Online κράτηση σας
Να με θυμάσαι

Χορογραφία Γαμήλιου Χορού | Μαθήματα Χορού μέσω Ίντερνετ | Γαμήλιος Χορός Online | Ο πρώτος χορός | Σχολή Χορού για γαμήλιο χορό | Χορός ζευγαριού για γάμο

Website by Haroula.com